Over Tim

 

Mijn naam is Tim van Lokven en ik ben student aan de Hogere Hotelschool in Amsterdam.

Van jongs af aan was het mijn droom om een eigen horecabedrijf op te zetten, maar dit kon natuurlijk niet zonder opleiding. Daarom startte ik in 2009 op de middelbare hotelschool en na vier leerzame jaren met fantastische stages in het buitenland behaalde ik mijn diploma.

 

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan in de horeca, begonnen als afwasser en doorgestroomd als kok en bedieningsmedewerker. Oplopend van eetcafé tot een sterrenzaak. Nu is het tijd om zelf mijn passie en kennis te gebruiken om uw verwachtingen te overtreffen.

 

Maar hoe is Tim Culinair ontstaan?

Begin van het jaar werd ik gevraagd of ik iemand wist die culinaire lunchpakketten kon verzorgen voor een bedrijfsuitje in Amsterdam. Zo gevraagd zo ontstaan!!

 

Wilt u meer informatie over Tim Culinair of weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

E-mail: info@timculinair.nl